Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η οδοντιατρική θεραπεία , όπως τη γνωρίζουμε μέχρι τώρα, αφορούσε την πρόληψη, διάγνωση και αποκατάσταση των προβλημάτων του στόματος.

Στην κλινική μας , η επιτυχία της οδοντιατρικής θεραπείας, δεν νοείται χωρίς την έννοια της αισθητικής, εξειδικευμένης και εξατομικευμένης φροντίδας για κάθε ασθενή που περνά την πόρτα του ιατρείου μας


Αισθητική αποκατάσταση

Στο dental 77 εξασφαλίζουμε την πλέον καλαίσθητη αποκατάσταση των φθαρμένων δοντιών, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζει από το ανέγγιχτο φυσικό και υγιές δόντι.

Ακόμη όμως κι αν τα δόντια μας είναι υγιή και λειτουργικά μπορούν να μας δυσαρεστούν αισθητικά και να επιθυμούμε την αλλαγή στο χαμόγελό μας καθαρά και μόνον για λόγους εμφάνισης.

Με την κατάλληλη καθοδήγηση και θεραπεία το αποτέλεσμα που εξασφαλίζουμε στην κλινική μας είναι πραγματικά εντυπωσιακό και στις δύο περιπτώσεις.

Η πολυετής εμπειρία στον τομέα της αισθητικής-επανορθωτικής οδοντιατρικής , η χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων, των πιο ποιοτικών υλικών και των πιο ενημερωμένων και αισθητικών εργαστηρίων, εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Ελάτε κοντά μας όχι μόνο για να απαλλαγείτε από τα οδοντικά σας προβλήματα αλλά και για να μεταμορφώσετε το χαμόγελό σας , και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας


Εξειδικευμένη φροντίδα

Στην κλινική μας γίνεται επιμερισμός των εργασιών , ώστε ο κάθε γιατρός να ασχολείται αποκλειστικά με το αντικείμενο στο οποίο εξειδικεύτηκε, καλύπτοντας όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής φροντίδας, αλλά με εξειδικευμένες γνώσεις και πολυετή εμπειρία. Με μοναδικό σκοπό την ουσιαστική και μόνιμη επίλυση του οδοντιατρικού προβλήματος του κάθε ασθενή, συνεργαζόμαστε στενά και καθημερινά με διακεκριμένους συναδέλφους ειδικευμένους στις Ηνωμένες Πολιτείες στους τομείς της γναθοπροσωπικής χειρουργικής , της ενδοδοντίας και της περιοδοντολογίας για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις μπορούμε να καλύψουμε υπεύθυνα και άμεσα ΟΛΕΣ τις οδοντιατρικές ανάγκες των ασθενών


Εξατομικευμένη Φροντίδα

Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό, κατανοώντας τις ανάγκες σας επενδύοντας χρόνο στην προσωπική επαφή και επικοινωνία δίνουμε απάντηση σε κάθε ασθενή μας ξεχωριστά, παρουσιάζοντας περισσότερα από ένα σχέδια θεραπείας. Με τον τρόπο αυτό καταλήγουμε μαζί στο κατάλληλο σχέδιο που ανταποκρίνεται στις προσωπικές, χρονικές και οικονομικές δυνατότητες.